O nama

Tvrtka Gala drvo temelji se na obiteljskoj poduzetničkoj tradiciji čija je osnovna djelatnost opremanje interijera i izrada namještaja prema zahtjevima i potrebama investitora.

Početci

Tvrtka se postupno razvijala iz malog obrta, osnovanog 1956. godine, koji se bavio izradom namještaja, stolarije i kućišta za radio aparate, te smo vlastitim radom i znanjem izrasli u veliki pogon koji trenutno raspolaže s 2000 m² poslovnog prostora lociranog u Mraclinu pored Velike Gorice. Od prvih početaka pa do danas utkali smo mnogo truda, volje i kreativnosti što je rezultiralo kvalitetom i originalnošću proizvoda te zadovoljstvom naših klijenata.


Danas

Tvrtka danas, uz teorijska i praktična znanja kao primarna u svom radu, raspolaže strojevima visoke tehnologije pri izradi namještaja, što omogućava biti ukorak sa svjetskim trendovima u opremanju i uređenju interijera. Danas zapošljavamo 20 ljudi, a u cilju imamo povećanje tog broja te širenje u svakom smislu; zapošljavanje mladih ljudi, nabavu novih tehnoloških strojeva te širenje poslovnog i skladišnog prostora.

U budućnosti

Zahtjevni svjetski trendovi u uređenju i opremanju interijera, potiču nas da razvijamo poslovanje u svakom smislu. Kao poslovnu viziju ističemo zadovoljstvo želja i potreba klijenta kod uređenja i opremanja interijera, a kao misiju kvalitetu u izradi namještaja koju ćemo zasigurno čuvati za uspjeh u budućnosti poslovanja.

Partneri koji su nam ukazali povjerenje