Kuhinja

Kuhinja po mjeri

Nudimo Vam izradu kuhinje po mjeri i prilagođavamo se Vašim željama  i prostoru.

galekovic (59)

Organizacija i raspored kuhinje

Kod same organizacije kuhinje potrebno je paziti na raspored kuhinjskih elemenata kako bi maksimalno iskoristili prostor i povećali funkcionalnost i atraktivnost kuhinje. Naši dizajneri će Vam ponuditi neka moguća rješenja i ugoditi Vašim zahtjevima i željama. Uz ponudu rješenja nudimo Vam i 3D visoko realistične vizaulizacije kuhinje i prostora.

Materijal i okov

Kod izrade korpusa kuhinje koristimo kvalitetne iverale debljine 18 mm. dobavljača “Fundermax, Egger, Falco, Krono Span …” i nudimo Vam veliki izbor dekora.Radna ploča kuhinje bitan je detalj o kojem moramo voditi računa, zato Vam nudimo veliki izbor radnih ploča od iverala, radne ploče GetacCore, Du Pioint i sl. Koristimo kvalitetan okov “Blum” (spojnice i ladice sa tihim i laganim zatvaranjem, otvaranje ladica na dodir.) Dodatci u kuhinji koji daju na kvaliteti i maximalnom iskorištenju (izvlačne i okretne košare, kante za sortiranje otpada,  izvlačne kolone…) Također nudimo i sve kuhinjske aparate poznatih marki kao što su (Bosch, Miele, Gorenje …)

Kuhinja hrast

Kuhinja

Kuhinja bijela hrast

Lakirane kuhinje

U našoj ponudi nudimo lakirane fronte kuhinjskih elemenata u mat, polumat i visoki sjaj izvedbi. Sa kvalitetnim materijalom, suvremenom tehnologijom i stručnim zaposlenicima nudimo atraktivne kuhinje u boji po željama kupca.

Kuhinja detalj2

Kuhinja detalj

Masivne kuhinje

Izrađujemo kuhinje od domaćeg  masivnog drva (hrast, jasen, javor, orah…) Rustiklane kuhinje za vaše vikendice i vinske podrume. U ponudi nudimo i furnirane fronte kuhinjskih elemenata.

Dobavljači